You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

מטבח טיפוס I.

כאשר אני מתכננת מטבח כצלע אורכית אחת, נוצרת מערכת יחסים קרובה בין המטבח ובין חלל האירוח.
נוצר חלל ציבורי שיתופי ופתוח, ובהתאם לגודל הדירה אתכנן את המטבח, תוך הקפדה על מרחקים תיקניים בין האלמנטים הדומיננטים.
מומלץ משני צידי הכיריים  להשאיר מרווח של 40 סמ, בכדי לאפשר הנחה של סירים.
משטח העבודה המשמעותי ביותר במטבח הוא המשטח בין הכיור והכיריים, המרחק האידיאלי בינהם הוא 140 סמ,

מטבח טיפוס I, – מתוכנן כיחידה אורכית אחת, על ידי הוספה או הורדת יחידות ניתן להתאים אותו לחלל הנתון.

בתמונה, מופיע מטבח המתוכנן בסגנון מודרני מאופק המאופיין בקו אחיד נקי ומינימליסטי.

חזיתות המטבח חלקות, בהן משולבות ידיות  מרחפות, מעוצבות ואיכותיות, נעימות למגע

המאפשרות פתיחה פונקציונלית ונוחה .

תאורה- הארונות העליונים במטבח מצלים על המשטחים שתחתם, לכן מיקמתי פס תאורה מתחת לארונות העליונים והקלפות. גופי תאורה  מבטלים את הצללים שנוצרים מארונות המטבח העליון ובנוסף יוצרים אפקט דיקורטיבי כאשר הם דולקים.

המטבח מוצג בצבע אפור גרפיט כהה  בגימור מט, בשילוב רצפת עץ אלון פראי.

צרו קשר






    דילוג לתוכן